Musikken

Aftenens underholdning leveres af bandet ”Rock-Steady” fra Aalborg. Bandet har eksisteret i 9 år og har stor erfaring med at spille til forskellige arrangementer - bl.a. bryllupper.  

Bandet består af erfarne musikere:
Anders Nørgaard: guitar/kor
Peter Nørgaard: bas.
Simon Levy: Trommer
Normalt er Claus Lillelund (evt.kendt fra DR’s X-factor) forsanger i bandet. Han havde desværre skrevet under på kontrakt om at skulle ud og spille med andre kunstnere fra X-factor, så i stedet kommer en anden dygtig forsanger:
Laust Michelsen (musikterapeut): Vokal, akustisk guitar.  

Vi fik bandet anbefalet af en bekendt. Vi fandt mange forskellige bands men valget faldt på dette band pga. at de spiller rigtig godt og de spiller en hel masse meget forskelligt musik der rigtigt kan få gang i festen. Det var vigtigt for os at vores bryllupsband skulle kunne få ALLE op af stolene og ud på dansegulvet – uanset om man er til ”gammel” eller ”ny” rock, firser-musik, Kim Larsen, internationale klassiske hits osv.

Under middagen vil der blive spillet stille og rolig musik som baggrund til den forhåbentlig gode og hyggelige stemning. Det kan være rolig jazz, stille pop eller instrumental musik. Bandet kan også akkompagnere eventuelle festsange der måtte være fra gæsternes side.

Efter middagen bliver der skruet op for tempo og lydstyrke med musik for enhver smag, musik der kan sætte ekstra gang i festen. Det kan f.eks. være kopinumre fra Big fat snake · Beatles · Prince ·  tv2 · Guns’n’roses · Prince · Tim Christensen · Danseorkesteret · Thomas Helmig · Creedence · Elvis m.m. 

Vi håber virkelig at folk er klar til en super fest og danser dansegulvet tyndt til musikken! Kom så ud og dans med jer! :-)

Band